Fodbold nyheder

Klopp:
Det var ikke en god dag for fodbolden

Af Nicolai Christensen

Jürgen Klopp har været ude og kommentere på afgørelsen i sagen om Manchester City og FFP-overtrædelse.

Article image
Ritzau-Scanpix

Liverpool-manager, Jürgen Klopp, blev på et pressemøde op til Liverpools kamp imod Arsenal på onsdag, spurgt ind til hvad han synes om afgørelsen i sagen om Manchester City og europæisk fodbold.

- Fra et personligt syn, så er jeg glad for at Manchester City skal i næste sæsons Champions League, fordi hvis de har 12 kampe mindre, kan jeg ikke se nogen chance for andre hold i Premier League, lød det fra Klopp til klubbens hjemmeside.

Men skulle han prøve at kigge lidt væk fra hans eget personlige syn, og lade vær´ med at tænke på hans eget holds chance for at vinde Premier League i næste sæson, så lød svaret anderledes:

- Jeg ønsker ikke noget dårligt for nogen, men jeg synes ikke det var en god dag for fodbolden. Financial Fair Play er en god ide og det er der for at beskytte hold og turneringen, og klubber er nødt til bruge penge som kommer fra de rigtige ressourcer.

- Jeg kommer fra Tyskland, hvor det er et anderledes klub-baseret system og det er ikke et ejer system, så længe at de holder sig til dette system, vil du aldrig have disse problemer. Det er nemt at se, hvor du får pengene fra.

Som sagt tørner Arsenal og Liverpool i morgen sammen på Emirates Stadium med kampstart fra klokken 21:15, hvor den netop tidligere assistent-manager hos Manchester City, Mikel Arteta, er tilstede i rollen som manager for Arsenal.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik