Fodbold nyheder

Dansker til Tottenham?

Af Nicolai Christensen

Pierre-Emile Højbjerg skulle eftersigende foretrække Spurs som sin næste destination.

Article image
Ritzau-Scanpix

Pierre-Emile Højbjerg har været rygtet til mange klubber efter denne sæson, men nu skulle han have truffet sig en beslutning, og den omhandler en klub i London. Han skulle nemlig, ifølge avisen, London Evening Standard, foretrække et skifte til Tottenham, og det er en mulig handel som Tottenham er optimistiske omkring.

Højbjerg skulle være til salg for omkring 285 mio. kroner, men Spurs-manager, Jose Mourinho, skulle være klar til at inkludere højre back, Kyle Walker-Peters, i handlen som i øjeblikket er lånt ud til netop Southampton. Southampton-manager, Ralph Hassenhüttl har været imponeret af den unge back, og har udtalt at højre backen er et sted, de vil forstærke sig på i det kommende transfer-vindue, og der kunne Walker-Peters godt være en løsning. Med Walker-Peters med i handlen vil Spurs nemlig kunne betale mindre for Højbjerg, som det lader til de foretrækker.

Pierre-Emile Højbjerg har i de sidste par sæsoner i Premier League høstet mange roser, og han har også selv været ude og udtale, at han godt kunne tænke sig at prøve sig af i en større klub. Det har imidlertid betydet, at danskeren ikke har startet inde siden d. 25. juni, da Southampton mødte Arsenal på hjemmebane.

Skulle det ikke blive et skifte til Tottenham, har klubber som Ajax og Everton også været ude og vise deres interesse for den 24-årige dansker, der i denne sæson har været med i 31 kampe i Premier League.

Mere om Pierre-Emile Højbjerg

Mere om Southampton

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik