Granada - Real Madrid

Spanien: La Liga
Granada D. Machís (50)
Estadio Nuevo Los CármenesFuld tid1-2
Real Madrid F. Mendy (10), K. Benzema (16)
LineupReferat

Real Madrid tæt på mesterskabet efter kongemål

Af Raymund Nelausen

Real Madrid spillede sig tættere på det spanske mesterskab efter en hårdt kæmpende sejr over Granada, hvor Ferland Mendy stjal overskrifterne med et kongemål.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der var vigtige point på spil for Real Madrid, da de her til aften gæstede Granada på Estadio Los Carmenes. Med en sejr ville ”Kongeklubben” være tæt på et nyt mesterskab, og kampen startede da også som planlagt.

Efter kun 10 minutter modtog Ferland Mendy bolden, og fra kanten af feltet driblede han forbi to forsvarsspillere, og bankede bolden op i nettaget. Et fremragende mål af forsvarsspilleren, som gav Real Madrid den perfekte start.

Målet fik dog ikke Real Madrid til at tage den med ro, og blot seks minutter senere kunne de udbygge deres føring. Efter en omstilling sendte Luka Modric Karim Benzema i dybden, som uden problemer sparkede bolden over i det lange hjørne, og gjorde det til 2-0 i madrilanernes favør.

Selvom Real Madrid var i fuld kontrol og havde et massiv spilovertag, kom de alligevel i problemer. Efter 50 minutter mistede Casemiro bolden på midten af banen til Yangel Herrera, som lagde en millimeterpræcis bold til Darwin Machis, der kunne reducere til 2-1 bag en chanceløs Thibaut Courtois.

Igennem 2. halvleg lå fiaskoen og lurede for Real Madrid, og flere gange havde Granada mulighed for at udligne. Største chance til hjemmeholdet kom fem minutter før tid. Her blev Courtois først nødt til at hive en fantomredning frem, og efterfølgende blev Sergio Ramos den store helt, da han reddede bolden på mållinjen efter et forsøg fra Ramon Azeez.

Det var nogle hektiske slutminutter for Real Madrid, som skal være glade for, at Granada ikke havde held i deres afslutninger. ”Los Blancos” havde til sidst større fokus på at forsvare deres føring, og efter seks minutters overtid kunne de fejre tre nye point.

Efter sejren er Real Madrid snublende tæt på at kalde sig spanske mestre. I næste spillerunde tager de imod Villarreal CF, og her kan de med en sejr sikre sig det spanske mesterskab for 34. gang i klubbens historie.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik