Fodbold nyheder

Bournemouth må undvære forsvars-profil resten af sæsonen

Af Nicolai Christensen

Nathan Ake udgik med en skade imod Leicester, og ligner en mand, der er færdig for sæsonen.

Article image
Ritzau-Scanpix

I kampen mellem Bournemouth og Leicester som blev spillet i går aftes, og endte med 4-1 udgik Bournemouths hollandske midterforsvar, Nathan Ake, med en skade kort inden halvleg, og det kunne godt tyde på, at det var det sidste vi så til Ake i denne sæson.

- Det ser ikke for godt ud. Med så kort tid tilbage af sæsonen, ser det vanskeligt ud for ham at skulle nå at spille igen, lød det fra Bournemouth-manager, Eddie Howe, til Sky Sports, efter gårsdagens sejr over Leicester.

Nathan Ake har været en af de bærende spillere på Bournemouth-mandskabet i år, hvor han er den markspiller, der har spillet anden flest minutter. Ake har også allerede været indblandet i en masse transfer-rygter, der sender hollænderen væk fra ”The Cherries” uanset om klubben fra sydkysten rykker ned eller forbliver i ligaen.

Bournemouth er med tre kampe tilbage placeret på 18. pladsen i ligaen med tre point op til Watford og West Ham på den rigtige side af stregen. Bournemouth tager i næste kamp til Etihad Stadium, hvor de skal forsøge at skaffe vigtige point ude imod Manchester City.

Mere om Nathan Aké

Mere om Bournemouth

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik