Fodbold nyheder

To italienske og en spansk klub har rettet blikket mod Lacazette

Af Christian Kern Hansen

Juventus, Inter og Atletico Madrid skulle alle tre være interesseret i Arsenal-angriberen Alexandre Lacazette.

Article image
Ritzau-Scanpix

Alezandre Lacazette har spillet tre år i Arsenal, og har haft fint med succes i den nordlige del af London, men nu kan den 29-årige franske angriber der blev hentet ind fra franske Lyon i sommeren 2017 være på vej andetsteds, da den hurtige angriber tiltrækker sig opmærksomhed fra andre europæiske topklubber.

Det franske medie L´Equipe skriver, at de to italienske storklubber Inter og Juventus er interesseret i den franske angriber, mens også den spanske hovedstadsklub Atletico Madrid skulle have følerne ude efter den eksplosive angriber. Det franske medie skriver, at Inter anser Lacazette som en erstatning for Lautaro Martínez. Lautaro Martínez har allerede været sat markant i forbindelse med et skifte til Barcelona blandt andet, og spørgsmålet er om Milano-klubben kan holde på den farlige argentinske angriber. L´Equipe skriver, at Atletico Madrid har genfundet deres interesse i angriberen helt tilbage fra før, at Lacazette blev offentliggjort som Arsenal-spiller.

Lacazette har i hans snart tre sæsoner som "Gunners-spiller" spillet 120 kampe, og franskmanden kan glæde sig over at være noteret for 46 mål og 22 assists i Arsenal-trøjen.

Mere om Alexandre Lacazette

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Juventus - LyonChampions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea