Fodbold nyheder

Chelsea fører kapløbet om Havertz - Bayern mangler penge

Af Christian Kern Hansen

Chelsea skulle angiveligt være favoritter på nuværende tidspunkt til at hente Bayer Leverkusen-stjernen Kai Havertz.


Kai Havertz er en af Europas mest lovende offensivspillere, og den blot 21-årige tysker har da også allerede spillet et hav af kampe for den tyske topklub Bayer Leverkusen. Det er allerede blevet til 148 kampe for Havertz på førsteholdet i Bayer Leverkusen, og den tyske teknikker er noteret for 45 scoringer og 31 assists. De gode præstationer har allerede medført en markant interesse i den tyske komet, og nu mener den britiske avis The Guardian, at en London-klub skulle være favoritter til at erhverve sig Bayer Leverkusen-stjernen.

The Guardian skriver nemlig, at Chelsea fører kapløbet om den unge tysker. Avisen skriver ligeledes, at storklubben fra hjemlandet Bayern München har meldt ud, at de ikke på nuværende tidspunkt har pengene til at kunne købe tyskeren, og ifølge The Guardian vil Havertz ikke vente endnu en sæson med at skifte klub, og det kunne altså derfor tyde på, at Havertz i hvert fald, hvis ikke til Chelsea, skifter til en anden klub denne sommer.

Havertz har været i Leverkusen i hele ti år, siden han ankom som ungdomsspiller fra hjembyen Aachen, og har både optrådt på U17,U19 og førsteholdet i Leverkusen.

Mere om Kai Havertz

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Juventus - LyonChampions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea