Randers - Esbjerg

Danmark: Superligaen
Randers V. Hammershøj-Mistrati (66), V. Hammershøj-Mistrati (79), V. Hammershøj-Mistrati (90)
Cepheus Park RandersFuld tid3-1Tilskuere: 1.223
Esbjerg D. Anyembe (30)
LineupReferat

Randers melder ud om tilskuere til Esbjerg-kamp

Af Nicolai Christensen

Når Randers og Esbjerg på onsdag tørner sammen bliver det med flere tilskuere.

Article image
Ritzau-Scanpix

Randers FC skriver på deres hjemmeside, at de er blevet godkendt til at have 3500 tilskuere på lægterne til deres kamp imod Esbjerg, i morgen onsdag. Det har ellers ikke været muligt i et stykke tid at have tilskuere på stadion, men grundet lempelser kan det nu lade sig gøre.

- Så er der gode nyheder. Efter et godt samarbejde med Sundhedsmyndighederne, Rigspolitiet og Divisionsforeningen har vi fået godkendelse til at lukke 3500 personer ind på Cepheus Park Randers med mulighed for yderligere udvidelse. Det er lidt mere end en tredjedel af stadionkapaciteten, hvilket vi er rigtig glade for, men vi ser naturligvis frem til fuld kapacitet forhåbentlig i efteråret, lyder det fra Randers FC på deres hjemmeside.

Fansene der kommer på stadion onsdag på Cepheus Park Randers skal dog stadig overholde en række restriktioner, som de vil modtage når de ankommer til stadion onsdag.

- Det er vigtigt at alle overholder de retningslinjer, som er udstukket, da det er betingelsen for, at vi igen kan åbne stadion for et større antal tilskuere.

Randers kan stadig nå at få fat i 1. pladsen i pulje 2, da de kun er et point efter Horsens, der samme dag tager imod Hobro på hjemmebane. Esbjerg er allerede rykket ud af 3F Superligaen, men slog Randers i deres sidste indbyrdes opgør.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Juventus - LyonChampions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea