Fodbold nyheder

Landstræner kan godt se Jimenez i United

Af Christian Kern Hansen

Mexico-landstræneren Gerard Martino har udtalt, at han godt kunne se Wolverhampton-bomberen have en fremtid på Old Trafford.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den mexicanske Wolverhampton-angriber Raúl Jiménez har haft en glimrende sæson, hvor han har scoret hele 15 mål i Premier League, og Jimenez har været en stor del af årsagen til, at Wolverhampton kan øjne en top-5 placering i indeværende sæson i Premier League. Den 29-årige mexicaners fremragende præstationer for Wolverhampton har sat spekulationerne i gang om angriberens fremtid, og nu har hans landstræner Gerard Martino udtalt følgende om hans potentielle fremtid.

- Ser man på det udefra i dag, så kan jeg ikke se en specialist nummer ni som Raúl i United. Der er mange angribere som Rashford, Martial, og drengen som nu spiller som højrekant:Greenwood, men siden Lukaku forlod klubben, kan jeg ikke en ægte nummer ni som Raúl, udtalte den nuværende mexicanske landstræner Gerard Martino til ESPN´s Futol Picante.

Landstræneren er dog bestemt ikke sikker på hvad Jiménez ønsker for fremtiden med udgangspunkt i nedenstående ytringer om den stærke angriber. Ytringer som også er blevet udtrykt til ESPN´s Futol Picante.

- Måske ønsker han en større udfordring fordi han føler at han er i god form, og derfor skal tage fordel af det. Måske ønsker han at blive her (Wolverhampton,red.). Måske er mulighederne som man læser om ikke ægte og eksisterer ikke.

Raúl Jiménez har en fortid i klubber som blandt andre Benfica og Atletico Madrid, og den mexicanske angriber har siden sin ankomst fra Benfica i 2018 spillet 92 kampe for Wolverhampton, og mexicaneren er noteret for 42 mål og 18 assists i de 92 kampe. Jiménez var i 18-19-sæsonen i første omgang lejet af Wolverhampton, og det var først sidste sommer, at den engelske klub købte angriberen fri af klubben fra den portugiske hovedstad.Mere om Raúl Jiménez

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Juventus - LyonChampions League - Manchester C - Real MadridChampions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea