Fodbold nyheder

City-talent ankommet i Juventus

Af Daniel Fisker

Juventus kan efter al sandsynlighed præsentere Manchester City-talentet Felix Correia som ny spiller i klubben, når de sidste formaliteter er faldet på plads.

Article image

Manchester City købte i sommeren 2019 det portugisiske talent Felix Correia i Sporting Lissabon. Der gik dog ikke mange uger, før den nu 19-årige portugiser blev udlejet til hollandske AZ Alkmaar.

Nu ser det ud til, at Correia igen tager afsked med Manchester City – denne gang er der dog tale om en permanent afsked. Den italienske avis Tuttosport rapporterer således, at den talentfulde højrekant søndag landede i Torino.

Det er efter sigende kun de sidste formaliteter, som i øjeblikket afholder Correia fra at skifte til Juventus. Søndag gennemgik den unge portugiser det obligatoriske lægetjek. Mandagen skal efter sigende bruges på flere tests, inden en kontrakt kan underskrives.

- Jeg er glad for at være her, udtalte Felix Correia ifølge Tuttosport, da han landede i Torino.

Correias agent, Eduardo Mourinho, løfter også sløret for, at hans klient er meget begejstret over udsigten til at skulle spille italiensk fodbold.

- Felix er begejstret og mener, at han kan få succes i italiensk fodbold, udtaler Eduardo Mourinho.

- Juventus har fulgt ham i mindst to år.

Manchester City betalte 28,5 millioner kroner, da de købte Correia i Sporting Lissabon, som ydermere sikrede sig retten til 10 % af en fremtidig salgssum. I første omgang ser det dog ud til, at den portugisiske hovedstadsklub får en lang næse.

Der bliver ifølge Tuttosport ikke tale om en kontant handel, men derimod en byttehandel mellem Manchester City og Juventus. ”Den Gamle Dame” er efter sigende parate til at sende det tidligere La Masia-talent Pablo Moreno til Manchester City som betaling for Correia.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik