Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Simon Lindgren

Guendouzi vil væk fra Arsenal og Birmingham-manager er usikker på Jude Bellinghams fremtid.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arsenal-manager Mikel Arteta har nægtet at garantere, at Matteo Guendouzi er i klubben i næste sæson. Det sker efter, at den 21-årige midtbanespiller har indgivet et ønske om at forlade klubben (Guardian)

Manchester United er interesserede i Guendouzi, mens Barcelona, PSG, Inter og Atletico Madrid også kigger på den unge midtbanespiller (Daily Mail)

Celtic vil overveje at hente 33-årige Joe Hart, når hans kontrakt med Burnley løber ud, hvis de skotske mestre ikke får lov til at leje Fraser Forster i Southampton igen (Telegraph)

Arsenal holder øje med den portugisiske midtbanespiller Danilo Pereira. FC Porto er villige til at acceptere et bud på cirka 150 millioner kroner for den 28-årige spiller. Arsenal er også stadig interesserede i Atletico Madrid-spilleren Tomas Partey (ESPN)

Birmingham-spilleren Jude Bellingham, der har været rygtet til både Manchester United og Borussia Dortmund, kan skrive professionel kontrakt, når han fylder 17 år på mandag. Han har dog endnu ikke fortalt Birmingham-manager Josep Clotet, hvad hans fremtidsplaner er (Mirror)

Liverpools mesterskab vil sikre Southampton cirka 20 millioner kroner. Det sker, fordi klubben lavede en klausul i de handler, hvor klubben solgte spillere til Liverpool (Telegraph)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik