C. Pulisic (36), Willian (78)
K. De Bruyne (55), F. Rosa (77)
Torsten Brix

LIVERPOOL ENGELSKE MESTRE - efter Chelsea-sejr

VAR sender mesterskabet til Liverpool, og det kom efter en flot kamp imellem Chelsea og Manchester City.
Såfremt at Manchester City ikke vandt tordagens stormøde imod Chelsea, så ville Liverpool blive engelske mestre for sæsonen 2019/20, og det blev faktisk en ganske spændende kamp… for blandt andet Liverpool-fans.

I opgøret havde danske Andreas ”AC” Christensen et godt forsøg – efter et flot hovedstød efter 30 minutters spil, og få minutter senere lavede Christian Pulisic et ganske flot mål efter en lang dribletur, men også efter skidt forsvarsspil af Benjamin Mendy.

I anden halvleg viste Pep Guardiolas hold dog mesterskabsklasse, som da Kevin De Bruyne scorede et helt unikt frisparksmål eller da holdet lavede et flot kontraangreb, som Raheem Sterling afsluttede med at sende bolden på stolpen. Manchester City havde klart bolden mest på Stanford Bridge i starten af anden halvleg, men mod slutningen kom Chelsea i overtag – ikke mindst efter en VAR-kendelse.

Dommer Stuart Attwell havde nemlig ikke set, at Fernandinho havde hånden på bolden på målstregen, men dette opdagede VAR, så et korrekt straffespark og rødt kort til den aldrende brasilianer. En anden brasiliansk spiller – Willian – scorede til slutresultatet 2-1 på straffesparket.

Med sejren kan Liverpool-fans over hele verden glæde sig over, at de efter 30 års ventetid nu endelig er blevet engelske mestre!