Fodbold nyheder

Ny ideel makker til van Dijk?

Af Henrik Varbøl Andersen

Italiensk landsholdsspiller meldes på vej til Premier Leagues-førerhold, da Klopp ser ham som afløseren for kroatisk-stopper.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det spanske medie Fichajes melder ifølge TeamTalk, at Jürgen Klopp er parat til at hente AC Milan-spilleren Alessio Romagnoli. Han skal være makker til Virgil van Dijk, som stort set altid spiller i Liverpools centrale-forsvar, og ofte er det med skiftende makkere.

Den italienske Milan-spiller er ifølge mediet ikke tilpas med, at tyske Ralf Rangnick rygtes til Milano-klubben som ny manager, og han skulle derfor være interesseret i et skifte. Med Dejan Lovren på vej ud af døren på Anfield, vil Klopp måske lede efter en ny central-forsvarsspiller til truppen.

Det menes, at AC Milan kan fristes af et bud på 445 millioner kroner for spilleren. Den 25-årige Romagnoli kom til Milan i 2015, og har indtil nu spillet 183 kampe for ”Rossoneri”. I Liverpool vil han skulle konkurrere med Joe Gomez og Joel Matip om spilletiden, da det som nævnt forventes, at Lovren sælges.

I kampen mod Crystal Palace var det Joe Gomez, som agerede makker til van Dijk, og de to holdt Palace offensiven i et jerngreb, da London-klubben måtte forlade Anfield uden at have haft et eneste skud på mål.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik