Fodbold nyheder

Thiago kan være på vej væk fra Bayern

Af Simon Lindgren

Bayern-spilleren Thiago Alcantara har endnu ikke forlænget sin kontrakt med de tyske mestre, og skulle angiveligt lede efter nye udfordringer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bayern München kunne igen fejre et mesterskab i Bundesligaen. Endnu en gang har holdet været helt suveræne. En af de spillere, der dog kan være på vej væk fra Bayern München, er den 29-årige midtbanespiller Thiago Alcantara. Spanieren har kontraktudløb sommeren 2021. Klubben har dog forsøgt at forlænge kontrakten, men Thiago har endnu ikke skrevet under. Derfor ulmer rygterne om et eventuelt skifte væk fra det tyske.

Ifølge det tyske medie SportBild, så er den kreative midtbanespiller på udkig efter nye udfordringer, efter han har vundet samtlige sæsoner af Bundesligaen siden sin ankomst i 2013. Angiveligt skulle Thiago have fortalt sine holdkammerater, at han meget gerne vil skifte til Liverpool og arbejde sammen med Jürgen Klopp. Bayern München vil dog meget nødigt af med ham.

Thiago har spillet i Bayern München siden 2013, hvor Pep Guardiola også kom til klubben. Midtbanespillerens mest målrige sæson var i 2016/2017-sæsonen, hvor han lavede seks mål i 27 kampe.

Mere om Thiago Alcântara

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik