Fodbold nyheder

Tidligere Liverpool-angriber ser Coutinho i engelsk klub

Af Annemette Svane

John Aldridge mener, at Jürgen Klopp bør hente Philippe Coutinho til Liverpool.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den tidligere Liverpool-spiller John Aldridge mener, at Liverpool bør hente Philippe Coutinho tilbage til Anfield på en lejeaftale. Brasilianeren skiftede fra den engelske klub til FC Barcelona i 2018 og er på nuværende tidspunkt lejet til Bayern München. Ifølge Tipsbladet har Aldridge udtalt sig til Sunday World om, hvorfor han ser Coutinho vende tilbage til Liverpool:

- Jeg mener, at Liverpool bør gøre alt, de kan for at bringe ham tilbage til Anfield. Jeg ved nogle fans vil være overraskede over den udmelding fra mig. Men lad mig prøve at forklare, hvorfor jeg tror, at denne transfer ville være god for alle parter.

- På trods af hans udfordringer i Spanien, så taler vi om en verdensklassespiller, der strålede i Premier League. Han var en kæmpe helt hos mange Anfield-gængere i sin tid i klubben. Han ved, hvordan engelsk fodbold fungerer, og ville ikke have brug for lang tid til at akklimatisere sig, hvis han vender tilbage til Liverpool. Vigtigst af alt, ville denne lejeaftale kunne blive finansieret indenfor Liverpools økonomiske begrænsninger denne sommer.

Mere om Philippe Coutinho

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Paris SGChampions League - RB Leipzig - Atlético Madrid