Fodbold nyheder

Brøndby-spiller på antidepressiv- og sovemedicin

Af Torsten Brix

Rystende historie om den skadede Fisker…

Article image
Ritzau-Scanpix

Siden august har Brøndby-spilleren Kasper Fisker døjet med en drilsk knæskade og sammen med et kontaktudløb med Superliga-klubben, så har midtbanespilleren været meget ramt – mentalt. Han fortæller til Spillerforeningen.dk:

- Jeg har været et meget mørkt sted i forhold til min karriere. Jeg har døjet rigtig meget med mit ben og har haft mange smerter. Og jeg har været et halv – hvis ikke helt – depressivt sted. Primært på grund af smerter og søvnmangel.

- I forhold til min depressive periode har jeg taget en masse medicin. Faktisk antidepressiv medicin og sovemedicin. Det var hårdt at erkende, at man skulle tage det. Jeg havde meget svært ved, at jeg skulle dope mig med medicin, så det var svært mentalt at skulle gøre det. Jeg fik ikke antidepressive på grund af depression, jeg fik det på grund af nervesmerter. Det er væsentligt at notere sig. Men det var hårdt for mig at acceptere som sportsmand, at man skulle tage så meget medicin for at sove og for at komme igennem dagen, synes jeg.

Mere om Kasper Fisker

Mere om Brøndby

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto