Fodbold nyheder

Bundesliga-spiller med sæsonafsluttende skade

Af Rasmus Ploug Jørgensen

Det blev en kort fornøjelse for den 22-årige nordmand, der kun fik 25 sekunder på banen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Union Berlin var søndag eftermiddag på besøg hos Borussia Mönchengladbach og i den forbindelse pådrog en af deres spillere sig en skade, der gør at han ikke kommer på banen mere i denne sæson.

Det drejer sig om deres norske midtbanespiller Julian Ryerson. Han sad på bænken i den første time af kampen og da han kom på banen, gik der kun sølle 25 sekunder, før han faldt til jorden med et højt skrig, efter Mönchengladbachs Florian Neuhaus tacklede ham bagfra.

- Jeg blev lidt overrasket over, at han kom glidende bagfra, men det er sådan noget, som sker. Man kan ikke gardere sig mod det, siger Julian Ryerson til TV 2 Norge.

Han blev hurtigt kørt på hospitalet i Gladbach og en MR-scanning viste, at hans knæskal var gået af led. Men på trods af den grumme skade er der højt humør hos nordmanden.

- Det går overraskende godt. Det gør selvfølgelig ondt, men jeg har ikke haft behov for smertestillende. Det var hurtigt sådan efter kampen. De har fantastiske faciliteter i Gladbach, og jeg var ude af MR-maskinen, før kampen var slut. Alt, hvad der skete bagefter, var fantastisk.

På trods af det gode humør, må Ryerson altså se resten af kampene fra bænken, i en sæson hvor Union Berlin kæmper for ikke at rykke ned. Det er ikke noget der passer den unge nordmand.

- Det er tungt, selvfølgelig. Det er ærgeligt ikke at kunne bidrage nu, hvor det er afgørende for klubben.

Mere om Union Berlin

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik