Fodbold nyheder

United-lejesvend:
Det er en drøm for mig

Af Daniel Fisker

Odion Ighalo, som i denne unge har forlænget sin lejeaftale med Manchester United, er svært tilfreds med at være i Premier League-klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United hentede den gamle Premier League-kending Odion Ighalo på en lejeaftale i januar måned. Lejeaftalen stod til at udløbe den 31. maj, hvorfor den 30-årige angriber burde være tilbage i Shanghai Shenhua.

Det blev dog ikke til en genforening med den kinesiske Super League-klub for Ighalo, som mandag forlængede sin lejeaftale med ”The Red Devils”. Der svirrede rygter om et køb af den tidligere Watford-angriber, men det endte altså med en forlængelse af lejeaftalen, som nu løber frem til 31. januar 2021.

- Jeg er rigtig glad, udtaler Odion Ighalo til Manchester Uniteds officielle hjemmeside.

- Det er en drøm for mig at være her. Jeg er rigtig spændt og klar til at komme i gang.

- Jeg besluttede, at jeg gerne ville blive her, og jeg er glad. Siden jeg kom til klubben, har jeg gjort det klart, at jeg ønskede, hvad end der skulle til for at fortsætte arbejdet. Det var meget svært. Der har været nogle snakke, men jeg er glad for, at vi endelig er blevet enige. Det er officielt nu.

- Siden jeg var ung, har jeg støttet klubben, så det er en drøm at spille for den. Nu, hvor jeg har forlænget min lejeaftale, har jeg gjort det endnu mere klart, at jeg er engageret. Jeg er her, indtil januar-transfervinduet lukker. Jeg vil bare arbejde hårdt og nyde det.

Odion Ighalo, som fra 2014 til 2017 i alt spillede 100 kampe for Watford, nåede at spille otte kampe og score fire mål for Manchester United, før sæsonen blev afbrudt af coronavirussen.

Mere om Odion Ighalo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik