Fodbold nyheder

Forsvarsstjerne på vej væk fra Arsenal

Af Henrik Varbøl Andersen

Sky Sports i England har opdaget, at forsvarsspilleren kun underskrev en et-årig kontrakt i sommer, og derfor nu kan være på vej videre i karrieren.

Article image
Ritzau-Scanpix

David Luiz skiftede Chelseas blå-trøje ud med Arsenals røde-trøje i sommerens transfervindue. De fleste medier rapporterede om en to-årig aftale, men nu erfarer Sky Sports, at brasilianeren kun underskrev en et-årig aftale med mulighed for forlængelse, og derfor kan være på vej væk igen.

Mikel Arteta er dog stor fan af Luiz, og forsvareren ønsker angiveligt også selv at blive. Men den manglede Champions League-deltagelse og indtægter derfra gør, at ”The Gunners” måske ikke har råd til at beholde ham. Derudover investerede klubben også kraftigt i truppen i sommer med blandt andet rekordindkøbet Nicolas Pepe.

Tidligere i denne måned luftede David Luiz ideen om, hvor karrieren måske kan fortsætte, da han ifølge Sky Sports udtalte sig til brasiliansk tv:

- Jeg har altid sagt, at jeg gerne vil ende min karriere hos Benfica. Jeg elsker Benfica. Min drøm er at løbe på banen på Estadio da Luz iført deres farver.

Luiz spillede i den portugisiske storklub fra 2007-11. Om hans drøm om at slutte karrieren på ”Lysets Stadion” eller Arsenal får råd til at beholde ham, må tiden her til sommer vise.

Mere om David Luiz

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik