Fodbold nyheder

Liverpool fik fremtidens stjerne for billigt

Af Henrik Varbøl Andersen

Tidligere træner træt af at miste sin japanske-juvel alt for billigt i januars transfervindue, men roser samtidig spilleren,der kan blive en af de bedste.

Article image
Ritzau-Scanpix

Liverpool gjorde ifølge Red Bull Salzburg-træner Jesse Marsch en fantastisk handel, da de købte japanske Takumi Minamino alt for billigt fra østrigerne i januar. Ifølge Liverpool Echo åbnede den amerikanske træner op for handlen i programmet Special Blood Red podcast:

- Den ting der gør mest ondt med Taki, er at Liverpool fik ham alt, alt, alt for billigt. Men det er en del af markedet og spillerkontrakterne.

Det menes at ”The Reds” hentede Minamino for omkring 60 millioner kroner i det seneste transfervindue. På trods af den billige pris ifølge Marsch, så har han intet andet end ros tilovers for den offensive japaner, som han mener kan blive en gevinst for Liverpool:

- Han ser tingene hurtigt, og han flytter bolden hurtigt. Det gør ham til en sjov spiller at spille med, og han forstår spillet meget godt. Fordi han er så intelligent, tror jeg, at han kan spille Firminos position eller centralt på midten. Firmino er rigtig til det han gør, men jeg tror, det er noget, Taki også kan blive.

Hvor god Takumi Minamino kan blive i England hos ”The Reds” må tiden vise. Foreløbig har japaneren tilbragt små fem måneder i den røde trøje.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik