Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Daniel Pantic

Coutinho tættere på Premier League-comeback, Solkjær bliver forsikret transferbudget, og Havertz bliver advaret mod Premier League skifte.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelsea, Manchester United og Leicester har kontaktet FC Barcelona-midtbanespiller Philippe Coutinhos agent i løbet af sommeren, men Chelsea er den 27-årige brasilaners førstevalg. (Sun)

Chelsea-midtbanespiller Willian har antydet, at han kan skrive under på en kortsigtet aftale indtil udgangen af sæsonen, da Premier League-sæsonen sandsynligvis vil fortsætte efter afslutningen af hans kontrakt den 30. juni (Mail)

Den tidligere Liverpool-midtbanespiller John Barnes siger, at Borussia Dortmunds norske angriber Erling Braut Haaland har det, der skal til for at erstatte Roberto Firmino på Anfield. (Express)

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær er blevet forsikret om, at Manchester United vil være konkurrencedygtige på transfermarkedet til sommer, efter at de afslørede coronavirus-pandemien har kostet dem 233 millioner kroner. (Express)

Den tidligere Tottenham-manager Mauricio Pochettinos orlov er udløbet, og han siger, at han er på udkig efter det "rigtige projekt", midt i rygterne om, at han er sat i forbindelse med Newcastle. (Express)

Bayer Leverkusens 20-årige tyske midtbanespiller Kai Havertz, som har været sat i forbindelse med Liverpool, Manchester United og Chelsea, er blevet advaret mod et skifte til Premier League af den tidligere United og Tottenham-angriber Dimitar Berbatov. (Evening Standard)

Chelsea er interesseret i Barcelonas 18-årige hollandske forsvarsspiller Xavier Mbuyamba, da de vil investere i ungdommen på grund af de finansielle konsekvenser af coronavirus. (Evening Standard)

Chelseas søgen efter en målmand har fået et slag, da den tyske landsholdsspiller Marc-Andre ter Stegen er sat til at underskrive en ny femårig aftale med Barcelona. (Sun)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik