Fodbold nyheder

Enrique om manglende tilskuere:
Sørgeligere end at danse med sin søster

Af Frederik T. Sørensen

Den tidligere Barcelona-træner mener ikke, at fodbold er meget værd uden tilskuere.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bundesligaen blev den første af de store, der genoptog fodbolden igen efter en lang periode, hvor mange fodboldelskere er gået sulten.

Dog havde TV-billederne et noget andet udtryk end normalt, da man udover tomme lægter også så trænere og udskiftningsspiller på behørig afstand af hinanden - flere med påførte masker. Spaniens landsholdstræner Luis Enrique var en af de mange millioner seere, der fulgte med i genåbningen, og han mener ikke, at det er det samme.

Det er ikke noget kønt syn. Jeg så det tyske fodbold, og det er ikke de bedste omstændigheder. Du kan høre de forskellige tilsvininger, og man mister intimiteten ved de store øjeblikke, meddelte Enrique til Colgados del Aro, et spansk basketball-program.

- At spille fodbold uden tilskuere, er sørgeligere end at danse med sin søster.

Den tidligere Barcelona-træner anerkender dog også vigtigheden i at fodbold bliver startet op, da der er så mange penge på spil.

- Det er en verdensomspændende forretning, der genererer en masse penge, og selvom scenariet er forskelligt fra dét, når der spilles med tilskuere, kan det hjælpe os med at fordrive tiden og komme igennem karantænen. Om du så er fan af fodbold eller basketball, er det altid interessant at se en kamp.

Mere om Spanien

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - RB Leipzig - Atlético Madrid