Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Frederik T. Sørensen

Talent afviste Liverpool og forklarer hvorfor

Den nuværende Fiorentina-spiller forklarer nu, hvorfor han fravalgte Liverpool til fordel for Firenze-klubben.
For et par sæsoner tilbage var Liverpool yderst interesserede i at hente den talentfulde kantspiller Christian Koffi til klubben. Koffi, der på tidspunktet var 17 år gammel, havde udmærket sig i AS Monacos ungdomssystem og var nu klar til at rykke videre i karrieren.

Liverpool var dog ikke de eneste der var interesserede. Fiorentina fra Serie A var også seriøse bejlere, og det endte også med, at begge klubber sendte et tilbud afsted efter fløjspilleren.

På trods af, at Fiorentina af mange vurderes til at være en mindre prominent adresse end Liverpool, valgte Koffi at tage til Firenze i stedet for England, efter at have vendt mulighederne med sin familie. Det valg har han ikke fortrudt siden hen, forklarer han nu i et interview med SoFoot.

- Der var en masse ting, der spillede ind. Men da jeg blev præsenteret for de to kontrakter og sportslige aspekter, var ‘Fio’ det bedste valg.

- Den italienske liga var faktisk ikke et sted, hvor jeg ville hen til at starte med, fordi fodbolden er en smule anderledes end den form for fodbold, som jeg spiller. Men efter at have talt med min familie gik det op for mig, at Italien ville give mig en masse. Og jeg tog ikke fejl, udtalte Koffi til mediet.

Koffi har stadig sin professionelle debut til gode, da han siden ankomsten til Fiorentina har spillet på klubbens Primavera-hold.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER