Fodbold nyheder

Agent:
Arsenal-dynamo vil tilbage til Italien

Af Daniel Fisker

Arsenals defensive midtbanespiller Lucas Torreira vil efter sigende elske at vende tilbage til Italien.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der har flere gange været tvivl om Lucas Torreiras fremtid i Arsenal. Nu har den 24-årige midtbanespillers agent pustet til ilden ved at sige, at den tidligere Sampdoria-spiller vil elske en retur til Italien.

Torreira byttede i sommeren 2018 Sampdoria og Støvlelandet ud med Arsenal og Premier League. Arsenal fik fingrene i ham før VM-slutrunden i 2018, hvor han var en af de absolutte profiler hos Uruguay.

Forventningerne var derfor høje til Torreira, da han gjorde sit indtog hos ”The Gunners”. Han har dog ikke helt været i stand til at leve op til forventningerne, selvom han har givet smagsprøver på sit store potentiale.

Han har i alt spillet 33 kampe i 2019/20-sæsonen, hvor han er gledet ind og ud startopstillingen i Arsenal. Tavlen blev sandsynligvis visket ren i Arsenal, da Mikel Arteta blev præsenteret som manager på Emirates Stadium.

Det kan have fristet Torreira til at blive i Arsenal, at spanieren har overtaget tøjlerne i klubben. Midtbanespillerens agent, Pablo Bentancur, er dog overbevist om, at Torreira, som vil være eftertragtet, når transfervinduet åbner, vil elske en retur til Italien.

- Lucas havde været i lidt dårligt humør på grund af nogle tekniske forskelle, men han kom sig. Så kom skaden, som heldigvis var mindre alvorlig end forventet. I dag er han kommet sig totalt. Jeg tror, at han bliver en markedets mand (at han vil være efterstræbt, når transfervinduet åbner, red.), udtaler Pablo Bentancur ifølge Goal.com.

- Jeg er nødt til at snakke med Arsenal. Spilleren ville elske at vende tilbage til Italien, men det skal anerkendes, at Arsenal har behandlet ham rigtig godt.

Lucas Torreira har i alt spillet 83 kampe i Arsenal-trøjen, hvilket har resulteret i fire mål og seks assists. Den tidligere Sampdoria-spiller har desuden fået 11 gule kort og en enkelt udvisning, når han har gået til stålet på den defensive midtbane.

Mere om Lucas Torreira

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik