Fodbold nyheder

FIFA undersøger Manchester United-transfer

Af Daniel Fisker

Sampdoria er muligvis blevet snydt, da Manchester United købte Bruno Fernandes i Sporting Lissabon – det undersøges i øjeblikket af FIFA.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den portugisiske landsholdsspiller Bruno Fernandes var eftertragtet, da januar-transfervinduet åbnede. Det var imidlertid Manchester United, som endte med at købe den daværende Sporting Lissabon-spiller for 410 millioner kroner.

Sampdoria, som solgte den 25-årige portugiser til Sporting Lissabon i sommeren 2017, har dog indgivet en klage til FIFA, fordi de efter sigende havde krav på godt og vel 40 millioner kroner af transfersummen grundet en videresalgsklausul på 10 %.

Fernandes tilbragte en enkelt sæson i Sampdoria, som i sin tid lejede ham og efterfølgende købte ham for 45 millioner kroner for straks at sælge ham videre til Sporting Lissabon. I forlængelse heraf mener Serie A-klubben at skulle have 10 % af salgsprisen, når Sporting Lissabon solgte den portugisiske kreatør. Derfor har den norditalienske klub indgivet en klage til FIFA.

- Vi kan bekræfte, at den italienske klub UC Sampdoria – den 3. april – indgav en klage til FIFA over den portugisiske klub Sporting Clube de Portugal, som er relateret til finansielle forpligtelser i forhold til transferen af den portugisiske spiller Bruno Miguel Borges Fernandes, udtaler en talsmand for FIFA ifølge Goal.com.

- Sagen bliver i øjeblikket undersøgt, og vi kan som følge heraf ikke give yderligere kommentarer.

Selvom Manchester United har haft glæde af Bruno Fernandes i ni kampe, hvilket har resulteret i tre mål og fire assists, så er der intet, der tyder på, at ”The Red Devils” har økonomiske forpligtelser i forhold til købet af den offensive midtbanespiller – aben tilhører i så fald Sporting Lissabon.

Mere om Bruno Fernandes

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Europa League - Wolverhampton - Sevilla