Fodbold nyheder

United-stjerne:
Iniesta var en af de bedste i verden

Af Simon Lindgren

Bruno Fernandes storroser den tidligere Barcelona-spiller Andrés Iniesta i et interview med Manchester Uniteds officielle hjemmeside.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bruno Fernandes fik en forrygende start i Manchester United inden Premier League blev lukket ned grundet corona. Med tre mål og fire oplæg i bare ni kampe, var den 25-årige midtbanespiller allerede godt i gang med at tage England med storm.

En af de spillere som Fernandes elskede at følge var Andrés Iniesta. På Manchester Uniteds hjemmeside roser portugiseren også den tidligere Barcelona-stjerne til skyerne.

- Han kunne altid lide at have bolden og han kunne lide at tage chancer. Jeg synes, at Iniesta var en af de bedste i verden, fortæller Bruno Fernandes til Manchester Uniteds officielle hjemmeside.

Iniesta har været med til at vinde både EM, VM, Champions League, La Liga, Copa del Rey og mere til. Trods de mange titler, så er den kreative midtbanespiller aldrig blevet kåret som verdens bedste fodboldspiller. Det kan Bruno Fernandes dog ikke helt forstå.

- For mig er det imponerende, hvordan Iniesta kunne slutte sin karriere uden at vinde Ballon d’Or. Jeg forstår det ikke, når man tænker på alt det, han har vundet, siger Bruno Fernandes.

I kampen om at vinde Ballon d'Or blev Andrés Iniesta blev nummer to i 2010 og nummer tre i 2012. Begge gange vandt Lionel Messi.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Başakşehir - Paris SGChampions League - Club Brugge - LazioChampions League - Dortmund - ZenitChampions League - Juventus - BarcelonaChampions League - Manchester U - RB Leipzig