Fodbold nyheder

Ekspert med dom over mulige United-transfers:
De er kæphøje

Af Thomas Ræbild Poulsen

James Maddison og Jack Grealish er rygtet til Old Trafford, og de vil passe perfekt ind hos ”De Røde Djævle” med deres arrogance, fortæller Gary Neville.

Aston Villa, Jack Grealish, John McGinn
Aston Villa, Jack Grealish, John McGinnRitzau-Scanpix

Hvis man skal tro rygterne, så er James Maddison og Jack Grealish på Manchester Uniteds transferradar. Førstnævnte tørner i øjeblikket ud for Leicester, som afviser at sælge den engelske landsholdsspiller, mens det forventes, at Jack Grealish forlader Aston Villa til sommer.

Hvis det skulle lykkedes de rødblusede at hente James Maddison og Jack Grealish, så vil de gøre en god figur i Nordengland. Det skyldes deres arrogance, fortæller Gary Neville.

- Vi er hurtig til at sige, at spillere som Maddison er kæphøje, fortæller den tidligere højreback til Sky Sports og uddyber:

- Vi er vant til at sige det om spillere som Joe Cole, Matt Le Tissier og Eric Cantona, og de var set som arrogante og kæphøje. Jack Grealish har det også i sig, og det er bare noget, som hænger fast ved nogle spillere.

- De er forrygende at se på græstæppet, og Maddison er en fantastisk spiller. Jeg er sikker på, at Leicester vil gå meget langt for at holde fast i ham.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik