ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

På trods af interesse fra storklubber:
Jeg har det helt fint her

Af Christian Bang Jensen

Den 23-årige nigerianske landsholdsspiller Wilfred Ndidi håber at kunne fuldføre sin kontrakt hos Leicester City, på trods af interesse fra større engelske klubber.

Article image
Ritzau-Scanpix

Selvom Manchester United og Arsenal har udtalt deres interesse for den defensive midtbanegeneral hos Leicester City, Wilfred Ndidi, har den unge nigerianske landsholdsspiller ingen intentioner om at forlade ”The Foxes” før kontraktens udløb.

- Vi har det godt, og jeg hygger mig her. Jeg har stadig en kontrakt med Leicester. Jeg lærer og prøver at forbedre mig hver dag, og jeg har det godt, så jeg behøver ikke tage nogle steder hen, har Wilfred Ndidi udtalt til ESPN.

I denne sæson er det blevet til 29 optrædender for ”The Foxes” for den unge nigerianske landsholdsspiller, der har været en nøglebrik for Brendan Rodgers’ Leicester-projekt. Klubben ligger i øjeblikket på tredjepladsen i ligaen, og før coronakrisen var det et af de mest omtalte hold i denne Premier League-sæson. Wilfred Ndidi mener, at den nordirske manager er grunden til den succesfulde sæson.

- Det er Brendan Rodgers-effekten. Hos ham handler det ikke bare om de 11 spillere og udskifterne. Han bærer alle med sig, selv spillerne på U-23-holdet. Han er den slags træner, der tror på truppen og ikke kun på en spiller. Det vigtigste er truppen, den kommer først, fortalte den defensive midtbanespiller.

Hvis Wilfred Ndidis udtalelser holder vand, kan Leicester-fans se frem til mange flere gode sæsoner med den 23-årige nigerianer. Han har kontrakt med klubben fra The Midlands indtil sommeren 2024.

Mere om Wilfred Ndidi

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag D. Mertens 1
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik