Fodbold nyheder

Colombianer sættes i forbindelse med Premier League-klubber

Af Christian Bang Jensen

James Rodriguez har længe været i overskud hos Real Madrid, og den tidligere VM-topscorer bliver nu sat sammen med et potentielt skifte til Premier League.

Article image
Ritzau-Scanpix

Da James Rodriguez scorede sit vandvidsmål mod Uruguay ved VM 2014 stod verdens største klubber i kø for at lave en kontrakt med den unge colombianer. Da turneringen i Brasilien var afsluttet, blev det Real Madrid som løb afsted med den offensive midtbanespiller.

Spol seks år frem sidder James Rodriguez med en usikker fremtid. Efter to års lejeophold hos Bayern München er colombianeren tilbage i Real Madrid, men træner Zinedine Zidane er ikke stor fan af James, og VM-topscoreren fra 2014 er en perifer figur i Real Madrid-truppen. I denne sæson er det kun blevet til syv kampe og en enkelt scoring for Los Blancos.

Med en kontrakt der udløber i 2021, er den spanske klub begyndt at se sig om efter et salg af James, og ifølge Marca og Sky Sport har tre Premier League-klubber vist interesse for den teknisk stærke midtbanespiller.

I Everton sidder Carlo Ancelotti som manager, og han var træner i Real Madrid, da James Rodriguez kom til klubben i 2014. Senere var Carlo Ancelotti også manden, der hentede colombianeren til Bayern München.

Den italienske manager er en stor beundrer af playmakeren og i juli 2019, da Ancelotti var træner i Napoli, udtalte han, at han var meget knyttet til spilleren og vurderede ham meget højt. Derfor er det ikke overraskende, at Everton er i spil til James' underskrift.

En anden klub som har vist interesse for den offensive midtbanespiller med det gyldne venstreben, er Wolverhampton. Spillerens agent er den portugisiske superagent Jorge Mendes, der har flere af de portugisiske Wolverhampton-spillere samt manager Nuno Espirito Santo i sin fold. Den portugisiske superagent er en god ven af Wolves formand, Jeff Shi, og derfor er det langt fra usandsynligt, at James kan ende i Wolverhampton, skriver Sky Sport.

Den sidste britiske klub, der har vist interesse i James Rodriguez, er Arsenal. Her kan colombianeren blive erstatningen for Mesut Özil. Tyskeren er Arsenals højest betalte spiller, men præstationerne i denne sæson har ikke stået mål med lønposens størrelse.

Det er før blevet rygtet, at Mesut Özil var en færdig mand i Arsenal, men The Gunners har ikke haft en oplagt erstatning klar til at overtage playmaker-rollen. Det er ifølge Sky Sport den rolle James kan overtage.

Mere om James Rodríguez

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - RB Leipzig - Atlético Madrid