Fodbold nyheder

Tidligere Superliga-profil jagtes af større klubber

Af Thomas Ræbild Poulsen

Casper Nielsen har leveret på højt niveau i den næstbedste belgiske række, og nu er flere større udenlandske klubber interesserede.

Article image
Ritzau-Scanpix

Sidste år skiftede Casper Nielsen til den belgiske klub Royale Union Saint-Gilloise i den næstbedste belgiske række, og her har den tidligere OB-spiller imponeret. Derfor er den danske midtbanespiller også havnet på Årets Hold, og nu er han jagtet af større klubber i Holland, Belgien og Tyskland. Det skriver Sport Fyn.

- Jeg har en tre-årig aftale, og vi skulle sætte os sammen og tale om fremtiden, hvis vi ikke rykkede op. Klubben vil nok gøre alt for at holde mig, men den er udmærket klar over, at der er stor interesse for mig. Det har været fedt at mærke også i medierne hernede, selvom jeg er glad for at være her, fortæller Nielsen til Sport Fyn.

I Belgien er turneringerne lukket, og det betyder, at Casper Nielsens klub ender som nummer fire, og de er derfor ude af stand til at rykke op.

- Den officielle udmelding for vores række er ikke kommet endnu, men det sker meget snart. Vi kommer ikke til at spille playoff, og det er lidt ærgerligt, for det havde jeg virkelig glædet mig til, uddyber den hårdtarbejdende midtbanespiller til det fynske medie.

Casper Nielsen har i denne sæson spillet 28 kampe for Royale Union Saint-Gilloise. Det har kastet syv mål og seks af sig.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik