Fodbold nyheder

Sven-Göran om United-flop

Af Frederik T. Sørensen

Den svenske træner har i interview givet sit bud på, hvorfor argentiner ikke slog til i Manchester United.

Article image

Da Manchester United tilbage i sommeren 2001 hentede argentinske Juan Sebastian Verón, var han udset til at udfylde en nøgleposition på midtbanen, men argentineren formåede aldrig for alvor at slå til i klubben.

Verón havde udfyldt en lederrolle i en række af de klubber, som han havde spillet for i Italien, og han havde derfor svært ved at træde ind på et hold, hvor store spillere og lederskikkelser ikke var en mangelvare, mener den tidligere England-manager Sven-Göran Eriksson, der selv havde Verón under sig i Sampdoria og Lazio.

- Jeg tror, at det er en smule vigtigt for Verón at føle sig som en vigtig spiller, udtalte Eriksson til The Athletic.

- I Sampdoria var det ikke et problem. Det var heller ikke et problem i Lazio, fordi Mancini (Roberto, red.) ikke var jaloux på de andre ledere. Mancini, Verón og Siniša Mihajlović var alle gode venner. Der herskede ingen jalousi mellem dem.

- Måske var det svært at blive en vigtig spiller, når man kommer til United. Alle er vigtige spillere på Old Trafford. Jeg ved ikke om det er grunden, men jeg var meget overrasket over, at han ikke havde større succes i England.

På trods af den manglende personlige succes forlod Verón Manchester som Premier League-vinder, da United vandt titlen i 2003. Han skiftede kort efter til Chelsea, hvor han heller ikke havde succes.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik