Fodbold nyheder

Ærlig Vela:
Jeg har ingen gode minder fra Arsenal

Af Thomas Ræbild Poulsen

Den tidligere Arsenal-spiller har i et interview med GQ afsløret, at han ingen gode minder har fra tiden i Arsenal, og han kunne ikke vente med at komme væk fra London-klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Carlos Vela kom til Arsenal som 17-årig fra Chivas. I sin tid i London-klubben nåede den mexicanske spiller at blive lejet ud flere gange, men han nåede også at optræde 64 gange for klubben og score 11 mål. I 2012 skiftede Vela til Real Sociedad på en permanent aftale, og det var en stor lettelse for angriberen.

- Den vigtigste del i min karriere var, da jeg kom til San Sebastian til min nye familie, fortæller Vela til GQ og uddyber:

- Jeg kom fra tre år i London, hvor jeg ikke kunne tilpasse mig. Jeg ved ikke helt hvordan, jeg skal forklare det. Det er et sted, jeg ikke har gode minder fra. Jeg ville væk derfra.

- Jeg startede med at nyde fodbold igen efter tre dårlige år i England. Jeg vidste ingenting om Baskerlandet. Jeg ville bare så meget væk fra Arsenal, så da jeg hørte, at jeg havde et tilbud for at spille og komme væk fra England, så sagde jeg: ’Jeg elsker det!’

Carlos Vela er i dag 31 år og har siden 2018 spillet i MLS, hvor han brillerer for Los Angeles. I 71 kampe har han fået netmaskerne til at blafre 57 gange, mens han står noteret for 23 oplæg.

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik