Fodbold nyheder

Ifølge Transfermarkt - tidligere FCM-angriber har nu højeste markedspris i Super Lig

Af Troels Drasbech

Alexander Sørloth har for alvor fået gang i målstøvlerne igen, efter den 24-årige angriber skiftede til tyrkiske Trabzonspor på en lejeaftale.

Article image
Ritzau-Scanpix

Alexander Sørloth skiftede i 2018 den danske tilværelse ud med Premier League-klubben Crystal Palace, hvor succesen i den grad udeblev. I sin tid i London-klubben blev det til et enkelt mål i 20 kampe, og derfor blev den norske angriber også sendt ud på lån efter to sæsoner i klubben.

I 2019/20-sæsonen tørner den unge angriber ud for tyrkiske Trabzonspor, som har lejet Sørloth i to sæsoner, og det har allerede båret frugt.

Sørloth har scoret hele 25 mål i 39 kampe for det tyrkiske mandskab, som i skrivende stund ligger på en overraskende førsteplads i Super Lig.

Det kan man nu mærke på spillerens markedsværdi, som ifølge Transfermarkt er vurderet til hele 120 millioner kroner, hvilket gør ham til den dyreste spiller i den tyrkiske liga. Dette skriver Clbold.dk.

Sørloths markedspris var ifølge Transfermarkt nede på 45 millioner kroner inden starten på sin succes i tyrkisk fodbold.

Mere om Alexander Sørloth

Mere om Trabzonspor

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik