Fodbold nyheder

Mauro Icardi afviser Real Madrid - vil til Juventus

Af Henrik Varbøl Andersen

Icardi fortsætter formentlig ikke i Paris Saint-Germain efter sommerferien. Selv ønsker han at skifte fra Inter til Juventus.

Article image

Som vi skrev på Indkast.dk i mandags så fortsætter Icardi formentlig ikke karrieren i Paris Saint-Germain. Det italienske medie Calciomercato mener at vide, at Icardi har afvist et skifte til Real Madrid, da han hellere vil til Juventus.

Paris, der har lejet angriberen hos Inter, er ikke blevet overbeviste om, at de skal sikre sig argentineren på en permanent aftale, og Icardi er ikke overbevist om, at han vil blive.

Calciomercato skriver, at det spanske medie elgoldigital rapporterer, at Real Madrid har budt på den Inter-ejede angriber, men at han hellere vil retur til Italien på grund af familien. Icardi foretrækker et skifte til Juventus, men mediet rapporter ikke om følelsen er gengældt fra Juventus.

Icardi har spillet 31 gange i sæsonen for Paris Saint-Germain i alle turneringer. Han har bidraget med 20 mål og fire assist. Historien melder intet om, hvad Inter forlanger i transfersum, eller om de selv har interesse i at beholde argentineren i næste sæson.

Mere om Mauro Icardi

Mere om Paris SG

Optakt

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik