Mike Hjulmand

Onsdagens internationale rygter

Mere interesse i Haaland, Chelsea efter en ny back og tysk klub har afvist Barcelonas interesse.
Real Madrid vil hente Erling Braut Haaland i Dortmund og der er også interesse for normanden i Manchester United og Tottenham. (Mundo Deportivo)

Chelsea er ude efter Ajaxs argentinske venstre back Nicolas Tagliafico efter at have droppet interesseren i Ben Chilwell fra Leicester. (Calciomercato)

Manchester Uniteds midtstopper Chris Smalling, der i denne sæson er udlejet til AS Roma, kan skifte til klubben permanent, hvis det lykkes de røde djævle at hente Kalidou Koulibaly i Napoli. (Gazzetta dello Sport)

Borussia Mönchengladbach afviste i januars transfervindue Barcelonas interesse i Alassane Plea. (Sport Bild)

Selvisolationen af Juventus' spillere og stab slutter onsdag, og de får igen lov til at forlade deres hjem, men de smittet med coronavirus Blaise Matuidi, Daniele Rugani og Paulo Dybala skal forblive i isolation. (Gazzetta dello Sport)

Cristiano Ronaldo overvejer at forlade Juventus til sommer. PSG og Manchester United er mulige destinationer. United skal dog i Champions League for at den mulighed skal være åben. (Diario Gol)

Den 21-årige marokkaner Achraf Hakimi der har været udlejet til Dortmund de seneste to sæsoner vender tilbage til Real Madrid til sommer, hvor troen er stor på den unge back. Real Madrid står klar med en ny 5-årig aftale. (Fabrizio Romano)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER