Fodbold nyheder

Landsholdskollega om Braithwaite-skifte:
Jeg var overrasket

Af Malthe Noes

Det kom formentlig bag på mange, da FC Barcelona for få uger siden igen fik en dansker i klubben…

Article image
Ritzau-Scanpix

Danske Martin Braithwaite blev hentet til FC Barcelona for små fire uger siden, hvor han siden har optrådt i tre kampe. Derudover var den hurtige angriber involveret omkring to mål i hans debut samt spillede 22 minutter i El Clàsico mod Real Madrid.

Den anden danske landsholdsspiller, Daniel Wass, som til daglig spiller i Valencia, blev meget overrasket og glad, da han modtog nyheden om skiftet til den catalanske storklub:

- Jeg var overrasket, men jeg under Martin al den succes, han kan få. Det er pisse flot, at der igen er en dansker i Barcelona.

- Jeg havde ikke set den komme, men håber, han får kæmpe succes i klubben. Jeg vil følge ham tæt, fortalte Wass til bold.dk.

At Braithwaite allerede har fået en del spilletid og høstet roser i de spanske medier kommer ikke bag på Wass:

- Når man kommer til en ny klub, må man bare give den hele armen fra start, og det har Martin gjort. Det har set fint ud i hans første kampe, og han har også fået stor ros i medierne hernede.

- Han har nogle gode spidskompetencer, og så bliver det jo nok også lidt nemmere for ham, når han har verdens bedste fodboldspiller lige ved siden af sig.

- Han skal spille sammen med nogle fantastiske spillere, som kan fodre ham, og han har så meget kvalitet, at holdkammeraterne nok skal blive glade for ham, og han skal nok få hul på bylden, vurderer Wass.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik