Fodbold nyheder

Superstjerne plager for Barca-retur

Af Malthe Noes

Hvis alt skulle gå efter brasilianerens hoved, havde PSG for længst ladet ham vende ’hjem’…

Article image

Rygterne har været mange, og lysten er angiveligt til stede hos PSG-stjernen Neymar, som ønsker at vende tilbage til Barcelona, som han tidligere blev solgt fra i 2017 til den franske hovedstad. Ifølge den catalonske avis, Diario Sport, har repræsentanter på vegne af superstjernen kontaktet den catalonske storklub for et eventuelt sommer-skifte.

Neymar har, siden han blev solgt for ca. 1,65 mia. kroner til PSG, lavet mål og oplæg på stribe, men flere episoder om uorden udenfor banen og problemer med at dukke op til træning har hos fansene skabt et upopulært forhold til den teknisk stærke kantspiller.

Sidste sommer fortalte PSG-sportsdirektøren Leonardo, at hvis forholdende passede alle parter, var Neymar fri til at forlade hovedstaden. Barcelona lurede, men et prisskilt på i omegnen af 1,5 mia. kroner var for meget, og Neymar blev i PSG.

Den desperate brasilianer har ifølge Diario Sport sendt sine repræsentanter til Barcelona, som skulle presse igennem for et sommer-skifte. Hvis skiftet går igennem, betyder det en lønnedgang for Neymar, hvilket ikke skulle have den store betydning. Spørgsmålet lyder dog på, hvor stor påvirkning den aktuelle corona-virus har på sommerens transfervindue, samt om den catalonske storklub vil betale prisen for PSG-stjernen.

Mere om Neymar

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik