Fodbold nyheder

Spurs og Arsenal står til at kæmpe om United-forsvarer

Af Frederik T. Sørensen

Der er rift om udlejet Manchester United-englænder, der er ønsket i hjemlandet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenham og Arsenal kæmper til daglig om, hvem af klubberne der har overtaget og dermed håneretten i det nordlige London, men ifølge mediet La Gazetta dello Sport, står rivalerne også til at skulle kæmpe om en engelsk forsvarer, der lige nu er udlejet fra Manchester United.

Det drejer sig om midterforsvareren Chris Smalling, der lige nu er udlejet til AS Roma i den italienske Serie A. Roma skulle være interesserede i at gøre aftalen permanent, men glipper klubbens Champions League-deltagelse, vil det blive betydeligt sværere for dem at realisere, og det er her, at London-rivalerne kommer ind i billedet.

Hos Tottenham er Smalling et interessant emne, da Jan Vertonghen ikke ser ud til at få forlænget sin aftale, mens Arsenal angiveligt afventer situationen, for at vurdere, om nyligt de nyligt lejede forsvarere Pablo Marí og Cédric Soares slår til, hvis omstændighederne giver dem mulighed for det. Vender de tommelfingeren nedad, vil de også gå efter Smalling, der har spillet over 300 kampe for Manchester United.

De to London-klubber er dog ikke de eneste, der har udset sig Smalling, da også Everton er meldt interesserede i den 30-årige forsvarsklippe.

Mere om Chris Smalling

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik