Fodbold nyheder

Real Madrid vil have Liverpool-stjerne

Af Henrik Varbøl Andersen

Zinedine Zidane ønsker at forstærke sin trup med Sadio Mane, som igen har imponeret stort i Liverpool.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ifølge den engelske avis Mirror er Real Madrid parate til at betale over en milliard kroner for at sikre sig Sadio Mane i sommerens transfervindue. Mane har endnu engang været en af de fremtrædende profiler for Liverpool i denne sæson, hvor han har scoret 14 gange i Premier League.

Zidane menes at være stor beundrer af Mane, som han ser som en perfekt tilføjelse til "Los Blancos" angreb. Liverpool menes dog ikke at være villige til at sælge deres angrebsstjerne, men Real håber, at de kan overbevise Liverpool om dette ved at betale mere end en milliard kroner for stjernen.

Mane der har tre år tilbage af sin kontrakt i Liverpool blev fornyelig rost til skyerne af den tidligere Manchester United forsvarer Rio Ferdinand, der udtalte ifølge Mirror:

- Ud af de tre angribere Liverpool har, er han den, jeg mindst vil spille imod. Han er uforudsigelig, han er skarp, han er hurtig, han er direkte og klinisk.

Det bliver spændende at se, om Mane lader sig friste af et nyt eventyr, og om Liverpool lader sig friste af et stort tilbud.

Mere om Sadio Mané

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik