Fodbold nyheder

Koke:
Masser af plads til forbedringer

Af Daniel Fisker

Atlético Madrid-midtbanespilleren Koke er overbevist om, at João Félix kan indløse sit enorme potentiale, hvis bare den unge portugiser lytter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Atlético Madrid-anføreren Koke er sikker på, at João Félix kan indløse sit enorme potentiale, hvis han lytter til sin træner, Diego Simeone, og holdkammeraterne.

Den 20-årige portugiser har været ukampdygtig siden januar, men Atléticos rekordkøb blev indskiftet i søndagens kamp mod Villareal, hvor han scorede til 3-1, hvilket også blev kampens resultat.

Det portugisiske stortalent blev købt i Benfica for i omegnen af 940 millioner kroner i sommerens transfervindue. Han har i denne sæson scoret fem mål og leveret to assists i 25 kampe i den igangværende sæson.

Koke, som leverede assisten til Félix’ scoring søndag aften, anerkender portugiserens enorme potentiale. Han er ydermere sikker på, at vi i fremtiden vil se den udgave af João, som man i Atlético ønsker at se.

- Alle kan se, hvad der forventes af João. Han har en ung dreng, og han har masser af plads til forbedringer, udtaler Koke ifølge OneFootball.

- Mange fantastiske spillere har været nødt til at tilpasse sig Atlético. Det er ikke nemt. Han er ung.

- Hvis han lytter til chefen og hans holdkammerater, så bliver han den spiller, som alle ønsker at se.

- Han har ikke været heldig med hensyn til skader, men jeg er sikker på, at vi i fremtiden vil se den João, vi ønsker at se.

Atlético Madrid og en forhåbentlig skadefri João Felix skal næste gang i aktion søndag den 1. marts, hvor den spanske hovedstadsklub besøger La Liga-bundproppen Espanyol.

Mere om João Félix

Mere om Atlético Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik