Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Chelsea er på udkig i Paris, "Den Gamle Dame" forbereder et bud på Paul Pogba, mens Arsenal får svært ved at holde på Pierre-Emerick Aubameyang.

Article image

Chelsea holder øje med Mauro Icardis situation i Paris Saint-Germain. ”The Blues” overvejer i øjeblikket en sommertransfer. (Sun)

Real Madrids interesse i Paul Pogba er kølet ned, hvilket igen har fået Juventus op på mærkerne. ”Den Gamle Dame” forbereder efter sigende et bud på 450 millioner kroner inklusive den tidligere Arsenal-midtbane Aaron Ramsey. (Don Balon)

Mikel Arteta har indkøbbet, at det er en udfordring for Arsenal at overbevise Pierre-Emerick Aubameyang om at blive i klubben, selvom angriberen i øjeblikket nyder sin rolle. (Sky Sports)

Liverpools talentspejder har holdt et vågent øje med Brighton & Hoves 22-årige forsvarsspiller Ben White, som er udlejet til Leeds. (The Athletic)

Sheffield United forbereder et bud på Leeds Uniteds imponerende midtbanespiller Kalvin Phillips. Buddet kommer til at lyde på omkring 180 millioner kroner. (Daily Star)

Crystal Palace kigger på Eintracht Frankfurts serbiske kantspiller Filip Kostic – som engang stod på Liverpools ønskeliste – som en potentiel erstatning for Wilfried Zaha. Den 27-årige serber skal efter sigende koste 90 millioner kroner. (HITC)

Aston Villa og West Ham United holder begge et vågent øje med Gillinghams 20-årige forsvarsspiller Jack Tucker. (Birmingham Mail)

Aston Villa går efter en 13-årig angriber, Daniel Akinleye, som spiller i den franske tredjedivision Quevilly-Rouen Metropole. Den unge angriber, som er født i Frankrig af nigerianske forældre, vil gå i den nigerianske angriber Odion Ighalos fodspor og spille for Manchester United. (Birmingham Mail)

Manchester United har inviteret to polske forsvarsspillere – Radoslaw Sewerys fra Korona Kielce og Mateusz Lipp fra Akademia Chorzow – til en prøvetræning hos ”The Red Devils”, som skal vare i en uge. (Manchester Evening News)

Rangers er interesserede i West Bromwichs Rayhaan Tulloch. Den 19-årige engelske kantspiller har kontraktudløb til sommer. (Mirror)

Manchester City kommer til at træne på Atlético Madrids stadion onsdag morgen, før de om aftenen tørner sammen med naboerne, Real Madrid, på Bernabeu i Champions League-ottendedelsfinalerne. (AS)

West Ham United-fans, der har fået nok, vil tage protesten mod klubbens ejere med til Anfield mandag aften – selvom de bliver færre, end de havde håbet for. (Daily Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik