Real Madrid - Barcelona

Spanien: La Liga
Real Madrid V. Júnior (71), M. Díaz (90)
Estadio Santiago BernabéuFuld tid2-0Tilskuere: 78.357
Barcelona
OptaktLineupReferat

Ekspert om Braithwaites El Clasico:
Fuldstændig utænkeligt

Af Torsten Brix

FC Barcelona og Braithwaite er blevet en god cocktail, men ikke så god…

Article image

Barcelona fik annulleret et par mål for off-side i kampens afslutning, inden Braithwaite minsandten fik lagt op til Messi, der scorede til 4-0, inden riporten fra danskerens afslutning gjorde, at Arthur kunne lukke til 5-0. Flot af Braithwaite og nu venter en uge, hvor han kan vende sig mere til Barcelona, inden Real Madrid venter i næste weekend…

Sådan skrev Indkast.dk i referatet af Barcelonas kamp i weekenden imod Eibar, men om det bliver til en startopstilling imod Real Madrid for Braitwaite, siger La Liga-eksperten Morten Glinvad til Ekstra Bladet:

– Jeg kan slet ikke forestille mig, at han starter inde, han er så ny. Det ville overraske mig voldsomt. Ej, det er fuldstændig utænkeligt, at han starter inde. Den præstation mod Eibar har øget troen på, at han nok skal komme ind og gøre noget fornuftigt i anden halvleg under El Clasico.

– Mod Eibar gik ud over alt forventning, og det er også den opfattelse, som kommer til udtryk i spanske medier. Alle havde været lidt usikre på, hvor meget Braithwaite kunne bidrage med i Barcelona. Men i de her 20 minutter understregede han, hvad han kunne holde til, og hvorfor de lige har valgt at satse på ham.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik