Fodbold nyheder

Sterling:
Real Madrid er en fantastisk klub

Af Daniel Fisker

Raheem Sterling er en stor beundrer af Manchester Citys kommende Champions League-modstander Real Madrid.

Article image

Rygterne har flere gange sendt Raheem Sterling til Real Madrid. Derfor var det også oplagt for den spanske avis AS at spørge Manchester City-spilleren, om han kunne se sig selv i startopstillingen hos ”Los Blancos”.

- Det er en af de ting… Lige nu er jeg i City, og jeg er rigtig glad. Men jeg vil sige, at Real Madrid er en fantastisk klub. Når du ser den hvide trøje, så ved du, hvad klubben står for. Det er stort!

- På samme tid har jeg kontrakt med City, og den er jeg nødt til at respektere. Men det er en fantastisk klub, udtaler Raheem Sterling ifølge AS.

Raheem Sterling nyder – på trods af alt – øjeblikket i Manchester City. Englænderen mener, at ”The Citizens” nu har en stor mulighed i Champions League. Sterling understreger, at hans nuværende udfordring findes i Manchester City, selvom vejret er godt i Madrid.

- Jeg er City-spiller, og jeg nyder øjeblikket, selvom tingene ikke er gået helt som planlagt i ligaen. Vi har en stor mulighed i Champions League, men jeg bliver ved med at sige, at Real Madrid er en fantastisk klub, hvor der er godt vejr, men jeg bliver også ved med at sige, at jeg er ret glad i City.

- Ingen ved, hvad fremtiden bringer. Jeg er en spiller, som altid er åben for nye udfordringer, men lige nu er min udfordring i Manchester City. Hvem ved, hvad der forhåbentlig sker i fremtiden.

Raheem Sterling møder i første omgang Real Madrid i Champions League-ottendedelsfinalerne, mens sommeren også byder på et udstillingsvindue i form af EM-slutrunden, hvor finalen skal spilles på Wembley.

Mere om Raheem Sterling

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik