Atlético Madrid - Liverpool

Europa: Champions League
Atlético Madrid Saúl (4)
Estadio Wanda MetropolitanoFuld tid1-0Tilskuere: 67.443
Liverpool
OptaktLineupReferatVideo

Atletico-spillere vrede på Klopp

Af Christian Bang Jensen

Ifølge ESPN er Atletico Madrid-spillerene sure på Jürgen Klopp, efter han beskyldte dem for at ødelægge kampen og filme i gårsdagens Champions League-brag på Wanda Metropolitano.

Article image

- De fik et resultat. Stadionet var ikke her for at se god fodbold. De fik resultatet, og så er de glade. Der er en masse glade ansigter i aften i Madrid.

Sådan lød det fra tyske Jürgen Klopp efter Liverpool i går aftes måtte se sig slået på det stadion, hvor de for otte måneder siden vandt Champions League-finalen over Tottenham. Efter kampen havde tyskeren svært ved at skjule sin frustrationer over Atletico Madrid og trænerkollegaen Diego Simeone.

- Planen var at sætte Sadio [Mané] ud af spillet med et andet gult kort. Jeg var bange for, at hans modstandere ville lægge sig i græsset, hvis Sadio [Mané] bare træk været dybt omkring dem. Efter 30 minutter var tre Atletico-spillere gået i jorden, uden at være skadet. Det er en del af fodbold, jeg ikke kan lide, udtalte Jürgen Klopp.

- Jeg ved ikke, om Diego [Simeone] så kampen. Han animerede konstant tilskuerne, fortsatte tyskeren omkring den rivaliserende træner.

Ifølge ESPN er kommentarerne ikke blevet positivt modtaget i Atletico Madrid, hvor spillertruppen er vrede over, at Jürgen Klopp beskyldte dem for at filme. Spanierne siges at være blevet overrasket over tyskerens kommentarer, de synes, at Jürgen Klopp skulle huske at være respektfuld i nederlaget, ligesom i sejren, og at Liverpool-manageren skulle fokusere mere på sit eget holds mangler taget i betragtning, at de ikke fik et skud på mål i de 90 minutter.

Der er dermed allerede lagt i kakkelovnen til returopgøret på Anfield, hvor Jürgen Klopp ikke mener, at der er behov for at gestikulere til tilskuerne.

- Jeg tror, jeg bliver mere fokuseret på kampen. Vores folk vil være klar, det ved jeg. Vi er bagud 1-0 efter første halvleg, nu skal vi spille anden på vores hjemmebane, hvilket bliver noget andet. Hvad kan jeg sige. Velkommen til Anfield, afsluttede Jürgen Klopp.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik