Det læser brugerne på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
0 - 1
(0 - 0)
Norwich
Liverpool
S. Mané (78)
Christian Kern Hansen

Joe Gomez storroser Mané

Mané sikrede i går Liverpool en 1-0-sejr ude over Norwich, da han med 12 minutter igen sendte Liverpool på vej mod sejr nummer 25 i Premier League. Liverpool-stopperen Joe Gomez er meget begejstret for senegalseren.
Sadio Mané sikrede i går Liverpool en 1-0-sejr i en udfordrende udebanekamp mod bundholdet Norwich, da han med 12 minutter igen afgjorde dysten mellem de to mandskaber, der i tabellen er milevidt fra hinanden. Senegalseren har i denne sæson bidraget med 16 mål og 11 assists i Liverpool-trøjen, og senegalseren tenderer i øjeblikket til at være en af verdens bedste kantspillere på nuværende tidspunkt.

Senegaleserens holdkammerat Joe Gomez har til Goal ikke lagt skjul på sin åbenlyse begejstring for offensivprofilen, og sagde blandt andet følgende til Goal.

- Hvilken spiller, han giver dig et boost af selvtillid når han kommer ind (på banen,red.), og psykologisk for et andet hold er det ikke fedt. Han er massiv og har dukket op for os på så mange tidspunkter i år, og har gjort det endnu engang.

Sadio Mané startede på bænken for Premier Leagues i øjeblikket fuldstændige suveræne førerhold, og Joe Gomez var meget glad for, at senegaleseren kunne hjælpe dem til sejr nummer 25 i Premier League.

- Det er en smule luksuriøst, at Sadio Mané kommer fra bænken, men når han gør og skaffer det mål, er det enormt.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER