Fodbold nyheder

City-portugiser vil hjem

Af Christian Kern Hansen

I kølvandet på Manchester City´s Champions League udelukkelse, har den portugisiske Manchester City-midtbanespiller Bernardo Silva udtrykt, at han gerne vil hjem til Portugal på et tidspunkt.

Article image

Fredag-aften kom det frem, at Manchester City er blevet udelukket fra at deltage i Champions League de kommende to sæsoner, da de har brudt Financial Fairplay-reglerne. En nyhed der har taget fodboldverdenen med storm, og nu er en af de offensive profiler i truppen Bernardo Silva måske på vej videre inden for en overskuelig fremtid. Hjem til Portugal og Benfica.

- Jeg har allerede sagt det adskillige gange: Jeg har denne tomme følelse af, at have forladt (Benfica,red.) en smule for tidligt, så jeg tænker at jeg vil komme tilbage. Hvis de vil have mig, tænker jeg, at jeg vil komme tilbage, udtalte City-profilen ifølge portugisiske Record til Eleven Sports.

Bernardo Silva er født og opvokset i den portugiske hovedstad Lissabon, hvor Benfica holder til, og er gennem deres akademi blevet opfostret som fodboldspiller. I sommeren 2014 tog Silva videre til Monaco og Ligue 1, hvor han sommeren efter som følge af hans gode præstationer blev belønnet med en permanent kontrakt i fyrstedømmet. Efter tre sæsoner i Monaco tog han turen videre til det nordvestlige England, hvor Manchester City stod klar til at tage imod den offensive kreatør. Bernardo Silva har siden hans ankomst til det engelske i sommeren 2017 vundet Premier League to gange. Derudover har han med holdkammeraterne i Manchester løftet den engelske FA Cup en enkel gang, samt Carabao-cuppen en enkel gang.
Mere om Bernardo Silva

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik