Fodbold nyheder

Lekic forstår Plaffeministeren

Af Torsten Brix

Det er okay at lyve…

Article image

- Nej, nej, det var rent skuespil fra min side. Men alle i Silkeborg-lejren købte min forklaring. Jeg kunne ikke spille, sagde jeg til dem. For ved du hvad, jeg skulle da ikke risikere at blive skadet, når nu FC Midtjylland ville have mig. Det ville være et drømmeskifte for mig.

Sådan har Ronnie Schwartz tidligere sagt til TV Midtvest efter han er skiftet fra Silkeborg til FC Midtjylland. Han løj om en skade for at sikre sig et skifte til en anden klub, og det forstår den tidligere Silkeborg-angriber Rajko Lekic godt, og han siger til Ekstra Bladet:

– Når det bare er en træningsturnering, så må man prøve at forstå, at Ronnie er en mand, der er i sin karrieres efterår, og som har mulighed for at få en gylden chance. Jeg tror, at rigtig mange spillere havde gjort det samme, hvis de fik muligheden, og det skal man måske tænke over, inden man kaster mudder.

– Moralsk er det ikke særlig pænt – det er ikke okay at lyve, og det ser skidt ud, når man er på kontrakt. Men alle i den verden ved godt, at det er et pissehårdt game. Som fodboldspiller har man altså 10- 15 år til at tjene sine penge og udleve sin drøm.

Mere om Ronnie Schwartz

Mere om Silkeborg

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik