Fodbold nyheder

Manchester Uniteds ønskeseddel

Af Daniel Brix

Hvilken angriber henter Ole Gunnar Solskjær, hvis altså han henter en…

Article image

Efter tre nederlag i de sidste fire Premier League kampe – til Arsenal, Liverpool og Burnley - er Manchester United voldsomt presset. Ikke mindst fordi det ikke er normalt, at det så angrebsstærke hold ikke har scoret i de tre kampe. Derudover er holdets topscorer – Marcus Rashford – skadet.

I dagens udgave af Match of the Day giver de deres bud på, hvem United kan hente og hvilke offensive spillere, der har været sat i forbindelse med Manchester United i dette transfervindue.

Carlos Tevez
Klub: Boca Juniors
Alder: 35 år
Kommentar: Der har været tale om en lejeaftale for angriberen, der spillede for Manchester United fra 2007 til 2009.

Moussa Dembele
Klub: Lyon
Alder: 23 år
Kommentar: Den franske angriber skulle have et prisskilt på omkring 450 millioner kroner. Angriberen har tidligere vist, at han kan lave mål på de britiske øer. Da han var i Celtic, lavede han 36 mål i to sæsoner.

Lautaro Martincez
Klub: Inter
Alder: 22 år
Kommentar: Meget spændende angriber som er prissat til 700 millioner kroner, men flere klubber ønsker ham. Blandt andet skulle Barcelona være interesseret, så måske kan den 22-årige argentiner blive svær at lokke til Nordengland.

Edison Cavani
Klub: PSG
Alder: 32 år
Kommentar: Gad vide, hvor den målfarlige angriber havner. Han har kontraktudløb til sommer og skulle derfor kunne hentes i januars transfervindue for blot 180 millioner kroner. Hans tid i PSG kan være slut, efter Neymar, Kylian Mbappe og Mauro Icardi kan ende med at blive de foretrukne angribere i den franske hovedstad.

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik