Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Daniel Pantic

Bale rykker tættere på comeback i engelsk klub, Ole Gunnar Solskjær kan snart være fortid i United og Cavani afviser engelsk klub.

Article image

Tottenham arbejder på at hente 30-årige Gareth Bale tilbage fra Real Madrid på en permanent aftale inden, at transfervinduet lukker. (Express)

Manchester United overvejer at fyre Ole Gunnar Solskjær hvis resultaterne ikke bliver forbedret i denne sæson. Landstræner for England, Gareth Southgate, meldes som det bedste bud på en erstatning for nordmanden. (Mail)

Manchester United vil prøve at hente Leicester-venstreback Ben Chilwell til sommer. (Metro)

Barcelona vil ikke gå efter Arsenal-angriber Pierre-Emerick Aubameyang i dette transfervindue, og har i stedet for kastet deres fokus på Valencia-angriber Rodrigo Moreno. (Sport)

Cavani har afvist et kontraktudspil fra Manchester United, som lød på 88 millioner kroner om året, plus en stor sign-on bonus. (Mirror)

Tottenham og Aston Villa har opgivet jagten på Fulham-angriber Aleksandar Mitrovic i det nuværende transfervindue, da de ikke vil gå med til Fulhams pris på 354 millioner kroner. Den 25-årige serber kan forlade Fulham til sommer, hvis oprykningen til Premier League glipper, da han har en klausul i hans kontrakt. (Star)

Arsenal er tæt på at skrive under med den 26-årige Flamengo-forsvarsspiller Pablo Mari. (Mail)

Manchester United afviser nægter at sænke prisen på Chris Smalling, som lyder på 221 millioner kroner. Roma er interesseret i at hente den 30-årige forsvarsspiller permanent til den italienske hovedstad. (Sun)

Manchester United er stadig interesseret i Sporting Lissason-midtbanespiller Bruno Fernandes, men de to klubber kan ikke blive enige om en pris. (A Bola)

Southampton har haft yderligere samtaler med Tottenham om en aftale med den engelske U-21 forsvarsspiller Kyle Walker-Peters. (Mail)

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Lyon - JuventusChampions League - Real Madrid - Manchester C