Fodbold nyheder

Lørdagens internationale rygter

Af Klaus Jensen

Den internationalle rygtebørs har også i dag flere interessante navne oppe at vende.

Article image
Ritzau-Scanpix

Imanol Algucil, der er cheftræner for Real Sociedad, har endnu ikke besluttet sig for, om Willian Jose skal spille mod Mallorca på søndag eller ej. Den 28-årige angriber meldes tæt på et skifte til Tottenham Hotspur. (Marca)

Arsenal snakker med Atletico Madrid vedrørende muligheden for at få Thomas Lemar til Emirates Stadium. (RMC Sport)

AS Roma er interesseret i at skrive kontrakt med Adnan Januzaj, der spiller i Real Sociedad. (Calciomercato)

Christoph Galtier, der er cheftræner i Lille, indrømmer, at han er usikker på, om Boubakary Soumare fortsat vil være at finde i klubben, når januars transfervindue er lukket i. Den 20-årige midtbanespiller har senest været sat i forbindelse med et skifte til Premier League, hvor Manchester United, Chelsea og Tottenham Hotspur alle skulle være interesserede. (Goal.com)

Bacary Sagnas kontrakt med Montreal Impact er udløbet, hvilket Nantes er i fuld gang med at udnytte. Ligue 1-klubben har således indledt kontraktforhandlinger med den 36-årige forsvarsspiller. (L'Equipe)

Leeds United er tæt på at skrive kontrakt med Jean-Kevin Augustin. Den 22-årige angriber er i øjeblikket lejet ud til AS Monaco fra RB Leipzig, mænd kæmper for at få noget spil på Stade Louis II. (L'Equipe)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik