Fodbold nyheder

Medie:
Leicester interesseret i Southampton-dansker

Af Obaida El-Itr

Daily Echo skriver, at Leicester er klar med et bud på 130 millioner kroner for Jannik Vestergaard.

Jannik Vestergaard scorer sit første Premier League-mål i Southamptons 1-1-kamp hjemme mod Manchester United 2019
Jannik Vestergaard scorer sit første Premier League-mål i Southamptons 1-1-kamp hjemme mod Manchester United 2019Ritzau-Scanpix

Danske Jannik Verstergaard fik 90 minutter forleden, da han figurerede i startopstillingen i stedet for skadede Jan Bednarek i tirsdagens 2-0-sejr mod Crystal Palace. Det har ellers haltet gevaldigt med spilletiden for den tidligere Bundesliga-forsvarer. Vi skal tilbage til november 2019 for at finde Vestergaards seneste optræden i Premier League.

Nu beretter Daily Echo og The Sun, at defensivspilleren kan være på vej videre. Brendan Rodgers ønsker flere muligheder i forsvaret, og derfor har Leicester øjnet muligheden for at hente danskeren. ’ The Foxes’ vil betale 130 millioner kroner, men Southampton kræver 155 millioner. Det samme beløb som de hentede ham for i 2018.

Vestergaard er tiltænkt en reservetjans, og hvis et skifte bliver en realitet, vil han formentlig være bag Evans og Soyuncu i køen. I Southampton har Jan Bednarek og Jack Stephens siddet tung på pladserne i midterforsvaret, og derfor har danskeren måtte se til fra bænken i store dele af sæsonen.

Mere om Jannik Vestergaard

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik